CR1216 Knoopcel Batterijen
CR1216

Een CR1216 knoopcel batterij vervangen en daarvoor op zoek naar een goedkoop exemplaar? Dankzij de goedkope knoopcel batterijen betaal je online een lage prijs. Uiteraard kun je de CR1216 batterij gewoon zelf vervangen.

Goedkope CR1216 knoopcel batterijen

De goedkope CR1216 knoopcel batterijen zijn zowel los als in een blister van 5 stuks verkrijgbaar. Dien je regelmatig knoopcel batterijen van hetzelfde type te vervangen of gaat het je juist eenmalig om een CR1216 batterij? We zorgen er met het brede assortiment voor dat je in de beide gevallen het gewenste product kunt bestellen. Het is bij het vervangen van de batterij verstandig om de code daarop goed na te gaan. Gaat het om een CR1216? Door deze opnieuw te kopen weet je in ieder geval zeker dat de batterij goed in het apparaat zal passen waar het om gaat.

Geschikt voor verschillende apparaten

De CR1216 knoopcel batterij is geschikt voor een aantal verschillende elektronische apparaten. Kijk goed naar de afmetingen van de batterij, zowel naar de doorsnee als naar de dikte daarvan. Staat er op de originele batterij ook ‘CR1216’? Dan kun je er zonder problemen vanuit gaan dat je hiermee de juiste keuze maakt en je de batterij eenvoudig zelf kunt vervangen. Je kunt een scherp voorwerp gebruiken om het origineel eruit te halen. De nieuwe CR1216 knoopcel batterij kun je plaatsen door deze even aan te drukken in het apparaat. Het vervangen is wat dat betreft eenvoudig, daar heb je geen (dure) specialist voor nodig.

Online CR1216 knoopcel batterijen kopen

Wil je een goedkope CR1216 knoopcel batterij kopen? We zorgen er online voor dat je scherpe prijzen betaalt, voor merken zoals Camelion, Energizer, Panasonic en GP. Het betekent in de praktijk dat je bijvoorbeeld de GP knoopcel batterijen en VARTA knoopcel batterijen een stuk goedkoper kunt kopen dan in de winkel. Bestel je de CR1216 knoopcel batterij meteen online? We hebben die voor je op voorraad en kunnen de verzending meteen in orde maken. Dat betekent dat jij er vervolgens snel de beschikking over hebt, zodat je de batterij kunt plaatsen

Bekijk de CR2032 knoopcel batterij
Bekijk de SR626SW horloge batterij
Bekijk de CR2430 knoopcel batterij